Kopje-NM

projectleider/adviseur PROJECTMANAGEMENT met oog voor kwaliteit gezocht

In verband met het aannemen van nieuwe projecten zijn wij per direct op zoek naar een projectleider/adviseur op HBO of WO niveau die graag werkt in een dynamische omgeving.

Als projectleider/adviseur ben je werkzaam binnen het vakgebied Projectbeheersing en Projectmanagement. Je bent (deel)verantwoordelijk voor de (bege)leiding van complexe infrastructurele projecten als adviseur projectbeheersing en/of projectmanager. Je hebt kennis van risicomanagement, scopemanagement, planningsmanagement en kwaliteitsmanagement en stuurt zelfstandig op beheersing van deze aspecten. Je signaleert en initieert procesverbeteringen en implementeert deze in bestaande processen/organisaties. Jij zorgt voor een beheerste projectvoering in samenwerking met collega’s en externe partijen zoals opdrachtgevers, aannemers en adviseurs.

Als Projectleider/Adviseur willen wij jou inzetten binnen ons kennisveld Projectmanagement. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de kennisvelden Assetmanagement en (Tunnel)Veiligheid, dit is afhankelijk van onze projecten en de vraag van onze opdrachtgevers.

Jouw Profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding Civiel Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek, Construction Management of vergelijkbaar.
 • Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met infrastructuur.
 • Je bent analytisch ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wanneer je aan de slag gaat bij NedMobiel, bieden wij:

 • Een fulltime functie die alle mogelijkheden biedt om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 • Alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto.
 • Een informele en open cultuur.
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op onbepaalde tijd na gebleken geschiktheid.
 • Een goed salaris, afgestemd op je functie, ervaring en prestaties.
 • Collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering.
 • Een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Over NedMobiel

NedMobiel heeft zich gespecialiseerd in complexe infrastructuur zoals tunnels, snelwegen, bruggen en sluizen. NedMobiel is werkzaam op het gebied van 3 kennisvelden, te weten (Tunnel)Veiligheid, Assetmanagement en Projectmanagement. Onze adviseurs helpen beheerders en eigenaren van infrastructuur op een kosteneffectieve, efficiënte en gecontroleerde wijze hun fysieke objecten te ontwikkelen en beheren.
De NedMobieler is ondernemend en betrokken. Hij slaat de verbinding tussen mens, techniek en organisatie. Ontwikkelt, innoveert en borgt de integrale aanpak binnen projecten. Adviseurs van NedMobiel zijn inzetbaar op ieder niveau in een organisatie door heel Nederland. Zij leggen eenvoudig de verbinding tussen het strategische en operationele niveau en vice versa. NedMobiel levert adviseurs en projectmanagers die verantwoordelijkheid nemen en opdrachtgevers helpt projecten tot een succes te maken.

Interesse?
Zoek jij een uitdaging met afwisseling, stuur dan een uitgebreid CV en korte motivatie naar vacature@nedmobiel.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze HRM-afdeling via 076 – 7620100.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.