Rob Wiersma

Ik ben MT-lid, projectmanager en senior adviseur binnen NedMobiel. Als adviseur werk ik met veel enthousiasme en daadkracht op het gebied van projectbeheersing, contractbeheersing, bouwprocesmanagement en veiligheid in met name infrastructurele projecten. Met mijn technische en bedrijfskundige achtergrond zie ik het als een uitdaging om technische kennis en procesmanagement op een praktische wijze toe te passen. Voor publieke opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, Provincies, gemeenten en waterschappen ben ik werkzaam in de rol van adviseur of projectmanager. Ik werk graag in multidisciplinaire projecten waarbij ik als spin in het web de diverse disciplines verbind. Ik heb ruime ervaring in tunnelprojecten, zowel in de rol van gedelegeerd opdrachtgever als adviseur tunnelveiligheid en OTO (trainer van calamiteitenorganisaties).

Wilt u weten hoe ik u verder zou kunnen helpen m.b.t. deze onderwerpen, neem dan gerust contact met mij op.