Mieke van der Horst

Binnen NedMobiel ben ik werkzaam als adviseur. Ik ben opgeleid in de richting van Human Resource Management en Technische Bedrijfskunde. Deze achtergrond komen goed tot zijn recht in mijn aanpak als adviseur. Door mijn technische interesse ben ik voor meerdere opdrachtgevers inzetbaar. In mijn functie ben ik vooral werkzaam als projectleider. Ik coördineer, heb oog voor proces en werk altijd toe naar het doel. Ik ben pragmatisch en ik kom het beste tot mijn recht in een dynamische project omgeving. In projecten stuur ik aan op de samenwerking tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer. Afgelopen jaren heb ik mijn bezig gehouden met procesmanagement van het ontwerp en testen van tunnel technische installaties bij project A9 Gaasperdammertunnel te Amsterdam.

Wilt u weten hoe ik u verder kan helpen m.b.t. deze onderwerpen, neem dan gerust contact met mij op.