Midas Luijer

Binnen NedMobiel ben ik werkzaam als adviseur Integrale Veiligheid. Ik ben opgeleid tot integraal veiligheidskundige (IVK). Mijn studie –en werkervaring hebben mij de kennis en handvatten gegeven die nodig zijn om (complexe) veiligheidsvraagstukken op een integrale wijze aan te pakken.

 Als integraal veiligheidskundige ben ik zowel coördinerend  als uitvoerend actief en heb ik ervaring met multidisciplinaire samenwerkingsprocessen.

Ik geloof in de integrale benadering van veiligheid. Het maakt belanghebbende partijen betrokken bij veiligheidskwesties en biedt de mogelijkheid om krachten te bundelen en complexe vraagstukken aan te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat “verbinden” en “samenwerken” essentiële processen zijn die aan de basis liggen van een succesvolle integrale veiligheidsaanpak. De investering die ik leg binnen deze processen kenmerken mijn manier van werken.

Neem gerust contact met mij op indien u vragen heeft of meer wilt weten m.b.t. deze onderwerpen.