John Heijmans

Binnen NedMobiel ben ik adviseur en analist. Ik krijg energie van het mee brainstormen, analyseren, structureren en haalbaar maken van ideeën en strategieën. Ervaring heb ik  met het richten en inrichten van de organisatie op het gebied van asset management. Enerzijds het analyseren en structureren van de interne en externe factoren t.b.v. strategievorming, besluitvorming en uitwerking. Anderzijds het inrichten van de systeemgerichte elementen vanuit ISO55000: 2014 met het oog op een resultaatgerichte organisatie van het asset management.
Mijn resultaten hebben de vorm van marktverkenning, stakeholderanalyse, (groei)strategie voor project of organisatie, business case(s), (business) roadmap, (werk)processen en projectplannen. Dit doe ik voor organisaties (beleid), processen en projecten. Ik weet dit beknopt vast te leggen in een presentatie, rapport of model.
Wilt u weten hoe ik u verder zou kunnen helpen m.b.t. deze onderwerpen, neem dan gerust contact met mij op.