Henry van der Pluym

Binnen NedMobiel ben ik senior (project)manager en werkzaam als managing director van NedMobiel. Daarnaast ben ik directeur van ons dochterbedrijf BNV-Mobility. Mijn kennis en ervaring strekt zich over alle drie de disciplines. Deze heb ik opgebouwd in diverse rollen en functies waarbij techniek en mensen een belangrijke rol spelen. Ik kom het beste tot mijn recht in een managementrol op executive niveau, zowel bij (complexe) projecten als lijnorganisaties en waarbij inhoud en proces een plaats moeten hebben. Ik ben regelmatig ingezet bij projecten of organisaties die een noodzakelijke verandering moesten doorgaan om de gevraagde prestatie weer te kunnen leveren. Dit doe ik altijd met veel toewijding en plezier en binnen de belangencontext van zowel de business/project, de individu en de klant. Wilt u weten hoe ik u verder zou kunnen helpen m.b.t. deze onderwerpen, neem dan gerust contact met mij op.