Corné van Iersel

Binnen NedMobiel ben ik adviseur en partner van het bedrijf. Daarnaast vervul ik ook een commerciële functie voor NedMobiel. Ik ben er van overtuigd dat de infrastructuur- en mobiliteitssector een verandering gaat doormaken de komende jaren door nieuwe technieken, veranderende rollen in de bouw- en exploitatieketen en verdergaande privatisering. Na 7 jaar DHV ben ik met NedMobiel dat pad ingeslagen en ontwikkel en realiseer ik nieuwe bruikbare producten en business op het gebied van mobiliteit, assetmanagement en projectbeheersing die deze verandering ondersteunen. Ik ben gedreven dienstverlenend voor grote en middelgrote projecten als projectmanager, manager projectbeheersing of contract- en risicomanager, maar sla ook graag innovatieve niet gangbare paden in. Wilt u weten hoe ik u verder kan helpen op deze onderwerpen neem dan gerust contact met mij op.