Anne-Loes Pool

Binnen NedMobiel ben ik werkzaam als medior adviseur en projectteamlid (tunnel) veiligheid.

 Ik heb een achtergrond in bedrijfskunde en verandermanagement. De afgelopen jaren heb ik zowel binnen als buiten de infra-wereld projecten gedaan. Onder andere binnen de veiligheidsregio’s, het Veiligheidsberaad, een provincie en Rijkswaterstaat. Ik heb ervaring op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau en schakel hier graag tussen.

Tot mijn expertise behoort het voorbereiden en uitvoeren van opleidings-, trainings- en oefenactiviteiten op het gebied van (tunnel)veiligheid en crisismanagement. En het meenemen van Human Factors – de invloed van de mens op het systeem – tijdens de ontwerp- en realisatiefase van complexe infra.

Mijn kracht is mijn open en transparante houding, waardoor ik makkelijk verbinding maak met en tussen mensen. Dit in combinatie met mijn enthousiasme, optimisme en pragmatische aanpak zorgt voor beweging in projecten.

Wilt u meer weten over mijn ervaringen met vraagstukken op het gebied van (tunnel)veiligheid of wilt u weten hoe ik u verder kan helpen, neemt u dan contact met mij op.