Alexander Zoetemelk

Binnen NedMobiel ben ik werkzaam als senior adviseur en projectteamlid assetmanagement. Tot mijn expertise behoort het opzetten en invulling geven aan alle facetten van asset management. Dit kan zijn het opzetten van een risico gestuurd beheer en onderhoud tot het inrichten van een (asset management) organisatie en alle processen daaromheen. Mijn kracht zit in het snel kunnen schakelen, kunnen opereren op verschillende niveaus en mijn analytisch denkvermogen. Vanuit mijn achtergrond heb ik ruime ervaring op het gebied van project- en procesbeheersing, objectbeheer  en inspecties.

Afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met Asset Management van diverse infrastructurele objecten zoals de Waterwolftunnel, Abdijtunnel, Amstel Aquaduct en de Gaasperdammertunnel. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het uitvoeren van risico gestuurd Asset Management (RCM), ontwikkelen van onderhoudsvisies, opzetten & evalueren van werkprocessen, tactisch/operationeel onderhoudsmanagement en het openstellen van de tunnel(s) en vele andere zaken.

Wilt u meer weten over mijn ervaringen met vraagstukken op het gebied van Asset Management en/of wilt u weten hoe ik u verder kan helpen, neemt u dan contact met mij op.