kopje-nm

Gezocht: Junior Projectleider/Adviseur Asset Management

Wij zoeken een enthousiaste collega die interesse heeft in Asset Management en graag een expert wil worden op dit gebied! Deze functie biedt alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Zo word jij klaargestoomd tot projectleider/adviseur Asset Management en is er de mogelijkheid om je in de toekomst verder te specialiseren.

Als junior projectleider/adviseur Asset Management werk je nauw samen van een ervaren collega. Hierbij is volop ruimte om zelfstandig te werken en initiatieven te tonen. Jij bent een doorzetter, communicatief vaardig, denkt in oplossingen en hebt de drive om elke dag beter te worden.

Het is zeker een groot pluspunt als je bekend bent met onderhoudsplannen, contracten en ervaring hebt met het uitvoeren van onderhouds-analyses.

Als junior projectleider/adviseur willen wij jou inzetten op ons kennisveld Asset Management. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen op de kennisvelden Projectmanagement en Tunnelveiligheid, dit is afhankelijk van onze projecten en de vraag van onze opdrachtgevers.

Gevraagd profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek, Mechanical Engineering of vergelijkbaar
 • Je hebt 0 tot 3 jaar werk- of stage ervaring
 • Je hebt affiniteit met Asset Management
 • Je bent analytisch ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

Wanneer je aan de slag gaat bij NedMobiel, bieden wij:

 • Een fulltime functie die alle mogelijkheden biedt om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto
 • Een informele en open cultuur
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op onbepaalde tijd na gebleken geschiktheid
 • Een goed salaris, afgestemd op je functie, ervaring en prestaties
 • Collectieve regelingen, waaronder winstdeling, goede pensioenregeling en ziektekostenverzekering
 • Een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.Over NedMobiel NedMobiel heeft zich gespecialiseerd in complexe infrastructuur zoals tunnels, snelwegen, bruggen en sluizen. NedMobiel is werkzaam op het gebied van 3 kennisvelden, te weten (Tunnel)Veiligheid, Asset Management en Projectmanagement. Onze adviseurs helpen beheerders en eigenaren van infrastructuur op een kosteneffectieve, efficiënte en gecontroleerde wijze hun fysieke objecten te ontwikkelen en beheren. De NedMobieler is ondernemend en betrokken. Hij slaat de verbinding tussen mens, techniek en organisatie. Ontwikkelt, innoveert en borgt de integrale aanpak binnen projecten. Adviseurs van NedMobiel zijn inzetbaar op ieder niveau in een organisatie door heel Nederland. Zij leggen eenvoudig de verbinding tussen het strategische en operationele niveau en vice versa. NedMobiel levert adviseurs en projectmanagers die verantwoordelijkheid nemen en opdrachtgevers helpt projecten tot een succes te maken.

Interesse?

Stuur een uitgebreid CV en motivatie naar vacature@nedmobiel.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy Hennekam via 076 – 7620100.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.