NedMobiel onderscheidt zich door uw asset management vraagstuk op te lossen. Wij gaan het gesprek aan van boardroom tot werkvloer; onze expertise reikt van financiële tot technische vraagstukken. De oplossing voor uw vraagstuk is altijd tailormade en gericht op de volledige context van de organisatie. Resultaten die wij voor u bereiken richten zich op betere prestaties van uw assets en tevens betere prestaties van uw organisatie. Doordat wij ons bezighouden met het creëren van maximale waarde van uw investeringen en het verschaffen van inzicht in uw kansen en risico’s, kunt u regie voeren over uw organisatie.

De diensten die wij aanbieden richten zich op consultancy, detachering & projecten en training & opleiden. Trots zijn wij dat onze expertise wordt ingezet bij klanten uit verschillende sectoren, waaronder: infrastructuur, mobiliteit, industrie en energie. Aan zowel de kant van de opdrachtgever als de opdrachtnemer kunnen wij in alle fasen van de levenscyclus van de assets opereren.

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren professionals met uiteenlopende achtergronden. Onze professionals zijn hoger opgeleid, in het bezit van VCA-vol, en getraind en geëxamineerd volgens het Institute of Asset Management (IAM) in Londen (UK).